https://bu-aniamals.geographicforall.com/slot-thailand/

Anoplogaster

Inhaltsverzeichnis

anoplogaster Научна класификация

Царство
Животни
Тип,
Тип
Правителство
Actinopterygii
Разред
Beryciformes
Семейство
Anoplogastridae
Тип
Anoplogaster
Научно наименование
Anoplogaster

Статус на опазване на зъбния зъб

 • Най-малко притеснение

Местоположения на Fangtooth

 • Океан

Факти за Fangtooth

Плячка < / dt> Миди, Корали Групово поведение

 • Самотно / Групово

Забавен факт Има най-големите зъби в сравнение с размера на тялото на всяка известна риба Прогнозна популация Неизвестен Най-висок риск

Риба тон, Марлин, малки акули Най-характерна черта Изпъкнала челюст и зъби

Други имена & nbsp; Обикновен зъб Период на бременност Неизвестен Тип вода & nbsp; Морска вода Местообитание Дълбок океан Диета Месояден Тип Beryciform

Физически характеристики на кучешки

l>

 • Кафяв
 • Сив
 • Жълт
 • Черен
 • Тип кожи
  Везни
  Тегло
  75 lb
  Дължина
  1,05 m – 2,20 m (3,4 фута – 7,3 фута)

  Изображения на зъбозъб

  Разгледайте всичките ни изображения на зъбозъб в нашата галерия. Вижте всички изображения на зъбозъб! Рибите кълнове имат гротескно големи челюсти с огромни, стърчащи зъби и те ловуват по-малки риби и ракообразни, както и много по-големи риби и дори калмари. Зъбозъбът е месоядна риба, която живее в дълбокото море. Не трябва да се бърка с мурена, която е змиорка, която живее в напълно различна среда от зъбояда.

  Удивителни факти за зъбите-зъби!

  • Clumpfish са месоядни животни, които ще ядат всичко, което могат да убият.
  • Те имат най-големите зъби, пропорционални на размера на тялото им от всички риби в океана.
  • < li> Те имат необичайно стегнати тела с огромни глави, огромни челюсти и зловещ вид, подобен на труп.

  • Рибите Sprout живеят в дълбокото море в регион, известен като „зоната на здрача“.

  Класификация зъб и наука Име


  Рибата бивник принадлежи към семейство Anoplogastridae. Тя принадлежи към род Anoplogaster, който има само два вида от гръцките думи „anoplo“, което означава „невъоръжен“ и „gaster“, което означава „стомах.“ Двата признати вида са Anoplogaster brachycera, или късокосмест зъбец, и Anoplogaster c ornuta, или обикновени бивни.

  Външен вид на бивни.

  Бивните риби, подобно на много други дълбоководни същества, са тъмни на цвят и донякъде гротескни на вид. Да не се бърка с мурена, която е голяма, ярко оцветена змиорка Подобно на рибата дявол, назъбената риба има огромна челюст с огромни, заплашително изглеждащи зъби.Всъщност зъбите имат най-големите зъби, пропорционални на размера на тялото им, от всички известни риби.всъщност специални очни кухини на двете страни на мозъка му трябваше да се развият, за да ги приспособят. Тъй като той живее толкова дълбоко в океана, тялото му е изключително странично компресирано, което означава, че изглежда доста слаб, когато се гледа отгоре. тънката кожа му придава вид на труп, особено когато се комбинира с остри, шипове люспи и малки, назъбени перки.Доколкото изследователите знаят, както мъжките, така и женските са подобни на външен вид, но мъжките обикновено са по-малки от Това важи за много видове дълбоководни риби. Зъбозъбите имат малки, мъгливи очи и се смята, че имат изключително лошо зрение. За да компенсират това, те имат изключително добре развити странични линии, които могат лесно да се видят от двете страни. линията е специална система от сетивни органи, която рибата трябва да им помогне да открият движението и промените в налягането във водата около тях.Въпреки лошия си външен вид, назъбените риби са доста малки и по същество безвредни за хората.напълно пораснали, обикновено само около 6 инча дълъг. За сравнение, приблизително същата дължина като доларова банкнота. Учените не знаят средното тегло на риба зъбец. Рибен бивник, уловен от траулер. h2> Разпространение, популация и местообитание & nbsp; зъбака & nbsp;


  Рибата бивник може да се намери по целия свят. “битка” на океана, което означава, че е класифицирана като риба “батип Бойната зона е дълбоководна зона, която се простира от 3300 до 9800 фута под повърхността. Въпреки че това може да звучи невероятно дълбоко, реалността е, че бойната зона не е близо до дъното на океана. на океана: a дълбоководна зона и хадалска зона. Въпреки това, тя е достатъчно дълбока, за да не достига слънчева светлина до този регион. Тъй като никаква слънчева светлина не докосва тези води, бойната зона е известна също като „северната зона“. & nbsp; Температурата обикновено се задържа около 40 градуса по Фаренхайт. & Nbsp; Между липсата на слънчева светлина и минусовите температури в тази част на океана няма растителен живот.

  Зъбозъби хищници и плячка

  Зъбозъб & nbsp; Хищници и жертва Зъбозъба риба е част от по-голяма разред риби, известни като bericyformes Всички bericyformes са месоядни, което означава, че са риби със зъби, които се хранят с други животни, като напр. ракообразни. За съжаление, тъй като те също са нощни обитатели на морските дълбини, учените знаят малко за тях, защото са трудни за изучаване. Възрастните кучешки зъби се хранят с малки риби, но е известно, че се хранят и с по-големи калмари. Техните огромни зъбите им помагат да ловуват храна по-лесно. Учените не знаят със сигурност, но смятат, че кучетата вероятно следват това, което е известно като „дневна вертикална миграция”. Това означава, че те се издигат на повърхността през нощта, за да търсят храна и след това връщат се в дълбините, когато слънцето изгрява. Въпреки малкия си размер, кучешките зъби нямат много хищници. Те се ловуват предимно от много по-големи тон и марлин, но това са само основните им заплахи.

  Размножаване и продължителност на живота на anoplogaster


  Малко се знае за продължителността на живота и репродуктивните навици на рибата anoplogaster просто защото че живеят толкова дълбоко в дълбините на океана. ларвите са оставени сами на себе си, когато се излюпят. Това е обща характеристика на дълбоководните риби. Всъщност ларвите, младите и възрастните, живеят в различни дълбочини на океана , така че те обикновено живеят напълно отделно. техните възрастни събратя, които учените първоначално са ги класифицирали като напълно различни видове риби. Те са сиви вместо черни и имат много по-големи очи и функционален газов мехур, който помага да се контролира плаваемостта. Младите екземпляри също имат дълги хрилни гребла, тънки шипове на главите им и много по-малки зъби, така че не е чудно, че първоначално са били смятани за различен вид, не е известно колко дълго могат да живеят назъбените риби. Учените обаче са открили, че рибите миди са невероятно здрави и гъвкави. & nbsp; Няколко екземпляра, уловени и държани в аквариуми, са оцелели в продължение на много месеци, въпреки много различни водни налягания и обща среда.

  Зъбни зъби при риболов и готвене < / h2> Яденето на риба със зъби може да звучи привлекателно за някои от по-приключенските любители на морски дарове по света, но като цяло рибите със зъби не представляват голям интерес за рибарите.

  Популация от бивни

  Както при много риби, открити в дълбините на морето, учените не са напълно сигурни колко бивни риби има в дивата природа. Въпреки това те са посочени като най-малко обезпокоителни видове от IUCN, така че не са застрашени от изчезване. Вижте всички 27 животни, чиито имена започват с F

  Често задавани въпроси за Fangtooth


  Където е известно зъбните зъби се намират в дълбокото море, обикновено на около 5000 фута под повърхността на океана, важно е да се отбележи, че те се различават от змиорката, която е вид мурена, която по нищо не прилича на зъб- риба С какво се хранят зъбатите риби?

  Както подсказва името, бивните са риби със зъби. Те са хищници, които се хранят с ракообразни, безгръбначни, малки риби и калмари. Къде живеят назъбените риби? Зъбните риби живеят в морските дълбини, в район, известен като бойната зона. Това понякога се нарича батилагия, среднощна зона и зона на здрача. Опасни ли са зъбните риби? Докато бивните изглеждат като страхотен хищник, истината е, че рибите anoplogaster са доста малки и безвредни за хората.

  В коя океанска зона живее рибата anoplogaster?

  рибата anoplogaster живее в батилагична зона, която се простира от около 3300 до 9800 фута под повърхността на океана. Можете ли да ядете назъбена риба? Както учените знаят, яденето на риба зъб не е вредно. Те обаче никога не се хващат, за да бъдат изядени. Те са изключително неприятни за гледане и растат само до около 6 инча дължина, така че не би било добро > Към кое кралство принадлежат Зъбозъбите?

  Зъбозъбите принадлежат към Kingdom Animalia. Към кой тип принадлежат Зъбозъбите? Зъбозъбите принадлежат към типа Глутница. Към кой клас принадлежат Зъбозъбите? Зъбозъбите принадлежат към клас Actinopterygii. Към кое семейство принадлежат зъбозъбите? Зъбозъбите принадлежат към семейство Anoplogastridae. В кой ред принадлежат зъбозъбите? Зъбозъбите принадлежат към разред Beryciformes. Какъв вид покритие имат кучешките зъби? Зъбите са покрити с люспи. Какъв вид покритие има anoplogaster?

  anoplogasters са покрити с люспи.

  В какъв тип местообитание живее anoplogaster?

  Зъбозъбите живеят в дълбоки океански местообитания. Кои са някои от хищниците от Зъбозъбите? Хищниците с зъбозъб включват риба тон, марлин и малки акули. Какво е научното наименование на зъбозъба? Научното име на Fangtooth е Anoplogaster. Какво прави Fangtooth различен? Зъбозъбите имат изпъкнала челюст и зъби и разширена качулка. Какво прави Зъбозъба различен?

  Зъбозъбите имат изпъкнала челюст и зъби и разширена качулка. Коя е най-голямата опасност за зъбозъбите? Най-големите заплахи за зъбозъбите са рибата тон, марлинът и малките акули. Какво е другото име на зъбозъба? Fangtooth се нарича още обикновен Fangtooth.

  Колко зъбозъба са останали в света? Размерът на популацията Fangtooth е неизвестен. Каква е сделката? Имате ли факти за Fangtooth? Зъбозъбът има най-големите зъби в сравнение с размера на тялото на всяка известна риба.  https://feb.uki.ac.id/js/ http://sirika.bkkbn.go.id/images/ https://fateta.ilearn.unand.ac.id/pix/ https://satudata.kemenpora.go.id/uploads/terbaru/ https://sipdesa.karanganyarkab.go.id/ttd/ https://sentraki.polimarin.ac.id/public/js/ http://pmb.uij.ac.id/wp-content/produk/hari-ini/ https://fkip.unsulbar.ac.id/wp-includes/js/sdana/
  https://skm.fatek.unpatti.ac.id/tmp/link-maxwin/ https://simona.kemenpora.go.id/assets/cor/ https://executive.budiluhur.ac.id/img/sgacor/ https://fateta.ilearn.unand.ac.id/lang/ https://dlhk.kukarkab.go.id/css/ https://crg.spa.msu.ru/sgacor/