https://bu-aniamals.geographicforall.com/slot-thailand/

Волфшпиц

Научна класификация на Keeshond

Кралство
Animalia
TypGromadaRrządMammaliaOrderCarnivoramily
Canidae < / dd>
Род
Canis
Научно име
Canis Lupus < / dd>

Местоположения на Keeshond

 • Европа

Факти за Keeshond

Забавни факти кучета, които са лоялни към стопаните си TemperamentAlert & amp; amp; & nbsp; energeticDietaOmnivore

Физически характеристики на Keeshond

Тип кожа
Козина
Продължителност на живота
13- 15 lat
Тегло
34-45lbs

Вижте всички изображения на Keeshond! Тази публикация за породата Keeshond може да съдържа партньорски връзки към нашите партньори. & nbsp Купуването чрез тях ни помага да изпълним нашата мисия, която ни помага да образоваме видовете по света, така че всички ние да можем да се грижим за тях по-добре.Кеесхондите са дружелюбни, бдителни кучета, които са лоялни към своите собственици.

Когато произнасяте думата „keeshond“, не забравяйте, че звучи така, сякаш произнасяте думите „case haunt“. Това средно голямо куче има гъста двойна козина и тъмни, внимателни очи. Историята на кучето вълк датира от 18 век. & Nbsp; Това куче е било спътник и ловец на мишки на холандски кораби, плаващи по изкуствени водни пътища. По това време това куче е било използвано като символ на Холандската патриотична партия. Смятало се е за порода обикновени хора , за разлика от куче, което би принадлежало на член на кралското семейство в House of Orange. Това семейно, енергично куче е част от неспортсменска група и обича да бъде навсякъде, където се случва действието!

3 плюсове и минуси на притежаването a Keeshond

Nie ma takiej reklamy 🙁
Плюсове! Недостатъци! Страхотно куче пазач Опашатият шпиц защитава домакинството си. Това куче лае, когато някой почука на вратата или звъни на звънеца. Рутина, изискваща интензивна поддръжка Кеешондите имат дебел двойна козина . & nbsp; Това означава, че изискват повече внимание от много други кучета. Добри за деца Тези кучета са игриви и имат привързан темперамент. & nbsp; Те обичат да тичат наоколо с деца, да носят предмети и бъдете част от забавлението. & nbsp; Те също така се смесват добре с други кучета. Тревожност при раздяла Тази порода е предразположена към тревожност при раздяла, когато се оставят да стоят дълго време. Те могат да дъвчат или по друг начин да повредят предмети в дома поради стрес от самотата. < /strong> Лесни за дресиране Кеешондите са интелигентни, будни кучета, които се научават да се подчиняват много бързо. Те са известни като хора, които угаждат на хората. Обилно линеене два пъти годишно заострен, падащ много косми с подкосъм rstka. & nbsp; Тези периоди на линеене могат да продължат до три седмици. & nbsp;

Размер и тегло на Keeshond

Мъжкият е 18 инча в холката, а женската е 17 инча. & nbsp ; Както мъжките, така и женските от тази порода тежат пълноценно тегло от 45 кг. Кученце на 7 седмици тежи около 8 паунда. Тази порода е напълно зряла на 2-годишна възраст. Височина Тегло > Мъжки 18 инча 45 паунда Женски 17 инча 45 паунда

Често срещани здравословни проблеми със заострени стави

Като повечето кучета, вълците имат здравословни проблеми, специфични за техните порода. Диабетът е едно от тези състояния. Това е състояние, което пречи на кучето да метаболизира правилно захарта. Симптомите могат да бъдат загуба на тегло, прекомерна жажда и повишено уриниране. Това състояние може да се лекува с голямо внимание върху диетата на кучето и употребата на лекарства Катарактата е друг често срещан здравословен проблем при тази порода.Катарактата засяга главно по-възрастните кучета и може да причини различна степен на слепота и слепота.Операцията на катаракта е възможност за лечение.Сърдечните заболявания са друг често срещан проблем за шпионите.Тези кучета са склонни към затлъстяване, което може да допринесе за сърдечни проблеми.Храненето на карфица, правилната диета и подходящите упражнения могат помагат за предотвратяване на сърдечни проблеми. Най-честите здравословни проблеми са:

 • Диабет
 • Катаракта
 • Сърдечно заболяване
 • < / ul>

  Темперамент на Keeshond и поведение


  Кеешондите имат приятелски характер. & nbsp; Те са любопитни, нежни и обичат да са сред семейството си. & nbsp Нищо чудно, че първоначално са били отглеждани като компаньони. Те са бдителни, което е черта, която ги прави лесни за обучение. Единственият недостатък на тази порода е нейната рутина за подстригване. за премахване на заплетени и разхлабени или мъртви косми. Този процес може да отнеме до 30 минути. Последователна рутина а разресването допринася за здравето и външния вид на козината.Това куче е популярен избор заради привързания си характер и послушно поведение.Семейство, което търси енергично, красиво куче, което обича вниманието, вероятно ще бъде доволно от болката си.

  Как да се грижим за орлови нокти

  Научете повече за диетата и грижите, опасенията за здравето на тази порода и изискванията за обучение могат да помогнат на собственика да осигури възможно най-добрите грижи. Независимо дали избирате кученце или възрастен, разберете какво представлява грижата за този домашен любимец.

  Хранене и диета за Keeshond

  Възрастният вълкодав изисква различен тип диета от кученцето. Отчитането на общите здравословни проблеми на породата може да помогне на собственика да намери балансирана диета за своето куче. Храна за кученца шпиц : Диетичните протеини при кученца шпиц насърчават здравия растеж на тъканите Храната с определено количество въглехидрати дава на вашето кученце енергия. Помагането на вашето кученце да поддържа правилното тегло за възрастта си е един от начините да избегнете развитието на сърдечни заболявания Мазнините в диетата на кученцата и витамин А спомагат за поддържането на добро здраве на очите Омега 3 мастни киселини в диетата Кученцата поддържат зрението и развитието на мозъка си. Калцият е важен за развитието на здрави кости. Храна за кучета Keeshond за възрастни: Протеинът също е от съществено значение в диетата на възрастно куче вълк. Рибата в диетата на възрастно куче осигурява на кучето протеини, без да го натоварва с въглехидрати. Диетата, базирана на риба, може поддържат нормалното тегло на възрастен и му помагат да избегне сърдечни заболявания Витамин А допринася за здравето на очите и може да предотврати катаракта Диетичните фибри в диетата на възрастни кучета подпомагат храносмилането Калцият поддържа здрави кости и зъби Освен това омега-3 мастните киселини допринасят за здравето на бъбреците на възрастно куче и предотвратяване на артрит. a и грижа за езерце с вълци

  Колко линя млечицата?По принцип е известно, че заострените нокти отделят умерено количество коса.Въпреки това два пъти годишно те линят по-силно.През тези два периода мустаците губи подкосъма си и линеенето отнема около три седмици. Рутината за подстригване на космите включва четкане два пъти седмично. Това премахва мъртвите косми и предотвратява превръщането на заплитания в рогозки. Цялостното четкане на това куче може да отнеме до 30 минути. Четката е полезна за разплитане на горния слой коса и подкосъм. Уверете се, че щифтовете на четката имат пластмасови накрайници, за да предпазят чувствителната кожа. Гребенът с широки зъби е друг полезен инструмент за подстригване за премахване на малки възли и заплитания от козината. По-малката четка с меки влакна от глиган е перфектна за четкане на заострената муцуна Измиването около очите е нежно и по-лесно Започнете да четкате кученцето си от главата и продължете към опашката. След като го нанесете върху цялата козина, разбъркайте малко рутината, като четкате в обратна посока. Това е лесен начин да създадете повече пух! Области на кожата може да показва алергии Кучето може да е алергично към нещо в храната си, към шампоана си и може би към цветен прашец или прах във въздуха

  Опашка от орлови нокти

  Опашката на вълк перо се извива на гърба си в сладък начин. & nbsp; Може да се използва по-гладка четка върху опашката, за да се премахнат заплитания и възли. & nbsp; Разресването на космите на опашката в двете посоки отново ги прави да изглеждат много пухкави.

  Обучение на Keeshond

  Keeshonds са бдителни, интелигентни кучета. & nbsp; Най-важното е, че харесват хората, което означава, че са лесни за обучение. & nbsp; Що се отнася до обучението, бордър колите са подобни на кеесхонди. & nbsp; Бордър колитата са известни със способността си да се концентрират и вземайте уроци. ji, те се учат.

  Упражнение Keeshond

  Ежедневните упражнения помагат за поддържане на здрави чувства. Това са енергични кучета, които обичат да излизат на чист въздух. & nbsp; Насоченото упражнение трябва да бъде 30 до 40 минути на ден. & nbsp; Тези кучета обичат да гонят топка, да бягат, да скачат и да изследват късата пътека в парка. Тези кучета обичат да се разхождат на каишка, за да видят най-новите разработки в заобикалящата ги среда.

  Кученца от породата опашат шпиц

  Едно нещо, което трябва да запомните в случая с кученцата шпиц, това е тяхната козина. Въпреки че козината на кученцето не е толкова гъста, колкото тази на възрастно куче, трябва да се грижите за нея, за да я поддържате чиста и да не се заплита. Това е особено важно като кученца търкаляйте се по почвата, събирайки грапавини, клонки и други отпадъци. & nbsp;

  Кеесхонди и деца


  Кеесхонди са добри за деца от всички възрасти. & nbsp; Привързаната, игрива природа се вписва идеално в положението на децата искате да бягате, да играете на криеница или да изследвате двора за съкровища.

  Кучета, подобни на кеесхонди

  Други кучета, подобни на тази порода, включват американските ескимоси, чау-чау и финландските шпицове.

  • Американски ескимос: Американският ескимос принадлежи към неспортсменската група и е приятелски настроен към децата, както и островърхият шпиц. Въпреки това, това куче има чисто бяла козина, докато немската овчарка има смесица от тен, черна и сива коса.
  • Чау-чау: Чау-чау има пухкава козина като на вълкодав и е много интелигентен. Голямата разлика между двете породи е, че чау-чау не е особено подходящ за деца.
  • Финландски Шпиц: Подобно на финландския шпиц, той наистина има лице като на лисица. Той е също толкова дружелюбен и енергичен като шпица. & nbsp; Но финландският шпиц може лесно да бъде разсеян по време на обучение за послушание.

  Популярни имена на Keeshond

  Популярни имена & nbsp; keeshond & nbsp; това е:

  • Чарли
  • Ангел
  • Бела
  • Принцеса
  • Руди
  • Пакс
  • Коди
  • Бандит
  • Лъки
  • < li> Misty

  Вижте всичките 15 животни, започващи с K

  Кеесхонд Често задавани въпроси (Често задавани въпроси)

  Колко струва да имаш кеесхонд? Първоначалната цена на чистокръвен шпиц варира от $ 1000 до $ 4000. Смесен шпиц и друго куче ще бъде по-евтино от чистокръвно куче. Годишните ветеринарни разходи за островърх шпиц варират от $ 300 до $ 500. ако a куче има здравословни проблеми, това увеличава разходите. Цената на храната за домашни любимци за тази порода варира от $ 50 до $ 100 на месец. Марката и видът храна за домашни любимци, избран от собственика, ще повлияят на крайната цена. Чувствате ли се добре с деца? Да, тази порода кучета се справя добре с деца от всички възрасти Колко дълго живее пин шпицът? Шипът има продължителност на живот от 12 до 14. Какво се произнася на keeshond? Лесен начин да научите правилното произношение на keeshond е да запомните, че звучи като „case haunt“.

  Пускат ли вдишвания? Да, тези кучета отделят умерено количество. Въпреки това, те отделят подкосъмът си два пъти годишно, което увеличава количеството косми, които отделят за около три седмици. Заострените стави агресивни ли са?

  Не, не е известно, че тези кучета са агресивни. Разбира се, всяко куче може да стане агресивно, ако се чувства застрашено или чувства, че кученцата му са в опасност. Известно е, че кеешондите имат приятен темперамент. < strong> Какви породи правят Keeshond? Кеесхондите са потомци на померани и самоеди. Кеесхондите добри семейни кучета ли са? Да. & nbsp; Keeshonds винаги са готови да играят с деца и възрастни. Те са кучета-компаньони и не обичат да бъдат оставяни сами. & nbsp; Keeshond е повече като член на семейството, отколкото като домашен любимец! Тревопасни, месоядни или всеядни животни Keeshonds! Кеесхонди са всеядни, което означава, че ядат както растения, така и други животни. Към кое царство принадлежат Кеесхонди? Keeshonds принадлежат на Kingdom Animalia. От какъв пакет се нуждаят keeshonds?

  кеесхонди принадлежат към клъстерния клъстер.

  Какъв клас се нуждаят от кеесхонди?

  Кеесхондите принадлежат към клас бозайници. Към кое семейство принадлежат кеесхонди? Кеешондите принадлежат към семейство Canidae.

  Към кой ред принадлежат Keeshonds? Кеесхонди принадлежат към разред Хищници. Какъв вид покритие имат кеесхонди? Кеесхонди са покрити с козина. Какъв вид покритие имат кеесхонди? Кеешондите са покрити с козина. Какво е научното име на Кеесхонд? Научното име на Keeshond е Canis Lupus. Какво е интересното за Keeshond?

  Кеешондите са дружелюбни, бдителни кучета, които са лоялни към стопаните си.


https://feb.uki.ac.id/js/ http://sirika.bkkbn.go.id/images/ https://fateta.ilearn.unand.ac.id/pix/ https://satudata.kemenpora.go.id/uploads/terbaru/ https://sipdesa.karanganyarkab.go.id/ttd/ https://sentraki.polimarin.ac.id/public/js/ http://pmb.uij.ac.id/wp-content/produk/hari-ini/ https://fkip.unsulbar.ac.id/wp-includes/js/sdana/
https://skm.fatek.unpatti.ac.id/tmp/link-maxwin/ https://simona.kemenpora.go.id/assets/cor/ https://executive.budiluhur.ac.id/img/sgacor/ https://fateta.ilearn.unand.ac.id/lang/ https://dlhk.kukarkab.go.id/css/ https://crg.spa.msu.ru/sgacor/