https://bu-aniamals.geographicforall.com/slot-thailand/

Бойкин шпаньол

Научна класификация Бойкин шпаньол

Кралство
Животни
Тип
Струни
Тип
Бозайник
Ред
Хищник
Семейство
Canidae
Род

Куче
Научно наименование
Canis lupus familiaris

Природозащитен статус на Boykin Spaniels

 • Не е посочено

Местоположения на бойкин шпаньол

 • Северна Америка

Факти за бойкин шпаньол

Темперамент
Волеви, приятелски настроени, любящи
Обучение
Трябва да се обучава на послушание от ранна възраст.
Диета
Всеяден
Среден размер на кучилото
6
Общо име
Бойкин шпаньол
Парола
Ентусиазирано работно куче!
Група
Ловно куче

Физически характеристики на бойкин шпаньол

Цвят

< dd>

 • Кафяво
 • Тъмно кафяво
 • Шоколад
Тип кожа
Косъм

dd>

Продължителност на живота
10 до 15 години

Изображения на Бойкин шпаньол

Разгледайте всички наши изображения на Бойкин шпаньол в галерията Вижте всички снимки на бойкин шпаньол! Тази публикация може да съдържа партньорски връзки към наши партньори. Купуването чрез тях ни помага в мисията ни да ни помогне да се образоваме за видовете в света, така че всички да можем да се грижим за тях по-добре. Освен че е отличен спътник като ловно куче, Бойкин шпаньолът може да бъде и отличен семеен домашен любимец. Те са толкова нетърпеливи да помагат и обичат. Бойкин шпаньолът е отгледан в началото на 1900 г. в Южна Каролина. Уит Бойкин, местен експерт по кучета и развъждане, се вдъхновява от малкото кафяво шпаньол, намерен в Спартанбърг, Южна Каролина. & nbsp; При създаването на този шпаньол, Уит Бойкин кръстосва различни породи, включително кокер шпаньоли, английски спрингер шпаньоли, американски водни шпаньоли и чесапийк бей ретривър. Бойкин шпаньоли са ловни кучета, използвани за изплакване или извличат водолюбиви птици. & nbsp ; Те са много добри плувци. Косата им обикновено е един от два цвята: черен шоколад кафеникаво или червеникавокафяво.

Да имаш бойкин шпаньол: 3 предимства и недостатъци

Плюсове! минуси! Лесни за дресиране : Тези шпаньоли са интелигентни и нетърпеливи да помогнат, което ги прави лесни за дресиране. Хвърляне : Бойкин шпаньолите са сравнително тежки и оставят много косми. у дома, ако не се разресва редовно. Подходящо за семейства : Тази порода е много подходящо за семейства куче. Бойкин шпаньолът може да бъде добър спътник на децата. Висока енергия : Бойкин шпаньолът има много енергия и се нуждаят от много упражнения всеки ден. Социални : Бойкин шпаньоли са социални и като цяло приятелски настроени към непознати. Не е добро куче пазач : ако търсите куче пазач, бойкин шпаньол няма да бъде добър избор & nbsp; Те са твърде приятелски настроени към непознати, за да бъдат добро куче пазач & nbsp;

Бойкин шпаньоли Размер и тегло

Бойкин шпаньоли са средно големи кучета. Мъжките обикновено тежат от 30 до 40 паунда и са високи от 15,5 до 18 инча. Женските са само малко по-малки от мъжките. & nbsp; Тежат 25 до 35 паунда и са високи от 14 до 16,5 инча Мъжки женски Височина 15,5 до 18 инча 14 инча до 16,5 инча Тегло 30 паунда до 40 паунда 25 до 35 паунда

Бойкин шпаньол Чести здравословни проблеми

Преди да си донесете у дома от тези шпаньоли има няколко здравословни проблема, за които трябва да сте наясно. Не всички Бойкин шпаньоли ще имат тези проблеми, но осъзнаването им ще ви помогне да се грижите правилно за кучето си и да потърсите ветеринарна помощ, когато това се случи. Много от състоянията, които засягат тези шпаньоли, са наследствени, така че е важно да закупите Бойкин шпаньол от реномиран развъдчик.Дисплазията на тазобедрената става е често срещан проблем при тези шпаньоли. не се свързва Това кара двете кости да се търкат една в друга, което може да бъде болезнено и да накара вашето куче да накуцва. Друг здравословен проблем, който трябва да знаете, е дегенеративната миелопатия. Това е прогресивно заболяване на гръбначния мозък на Boykin. Шпаньолите, сравними с ALS. Кучетата обикновено са не се засягат, докато не навършат седемгодишна възраст.Вие обаче можете да определите дали вашето куче ще развие дегенеративна миелопатия, когато порасне, като вземете ДНК тампон.Някои от тези шпаньоли също могат да страдат от колапс, предизвикан от упражнения.Това състояние може да причини Бойкин шпаньолът да претърпи животозастрашаващ мускулен колапс, когато е ангажиран с усилени упражнения.Засегнатите кучета не трябва да получават по-интензивно обучение, но трябва да могат да водят щастлив живот като домашен любимец.Има и ДНК тест, който може да се направи, за вижте дали вашето куче е засегнато. Като цяло, ето трите основни здравословни проблема, които биха могли да засегнат тези шпаньоли:

 • Дисплазия на тазобедрената става
 • Дегенеративна миелопатия
 • колапс, предизвикан от упражнения
 • < / ul>

  Темпераментът и поведението на Бойкин шпаньол

  Тези шпаньоли са отглеждани за лов и следователно са много активни кучета. , тази порода има много личностни черти, които могат също го правят прекрасно семейно куче. Те са много дружелюбни и привързани. Освен това са много лесни за удовлетворяване. Бойкин шпаньолът обича да привлича вниманието на членовете на семейството. Въпреки това, тези шпаньоли обичат да привличат вниманието на членовете на семейството си. те имат висока нужда от умствена активност и стимулация.Ако не сте в състояние да посрещнете тези нужди, те може да се държат по-малко от желаното.

  Как да се грижим за бойкин шпаньол

  Не забравяйте, че всяка порода куче е уникална, така че грижите за тези шпаньоли ще бъдат различни от грижите за друга порода хранителни нужди и други уникални и важни характеристики.

  Храна и диета за Boykin Spaniel

  Независимо дали избирате храна за възрастен шпаньол или кученце, винаги трябва да търсите висококачествена и питателна опция от реномиран производител. & nbsp; Уверете се, че вашият шпаньол е получаване на хранителните вещества, от които се нуждае. , е от съществено значение за дългосрочното здраве. Тези шпаньоли трябва да ядат храни, които съдържат достатъчно мазнини и протеини. Изберете храни, които имат по-висок процент месо, отколкото растителни протеини, тъй като те ще бъдат по-лесни за смилане. DHA или докозахексаенова Киселина. Това може да помогне за поддържане на здравословното развитие на мозъка и очите при кученцата. Повечето бойкин шпаньоли се справят най-добре, когато се хранят около два пъти на ден. Разделете цялото препоръчително количество храна на две равни части. & Nbsp; Кученцата имат по-малък стомах и трябва да ядат по-малко , по-чести хранения през деня. Колко храна трябва да яде вашето куче, можете да се обърнете към указанията за хранене върху чантата или да се консултирате с вашия ветеринарен лекар.Правилното количество храна ще варира за всяко куче в зависимост от неговата възраст, здраве, ниво на активност и други фактори.

  Грижа за Бойкин шпаньоли

  Тези шпаньоли са относително лесни за грижи и поддръжка. & nbsp; Те имат вълниста козина със средно дълга коса, която е червеникавокафява или тъмнокафява. Около веднъж седмично това ще предотврати линеене и намалете количеството коса, което оставят в къщата.Редовното разресване на вашия шпаньол също ще ви помогне да го поддържате чист, като премахнете мръсотията от козината му.В допълнение към четкането на вашия бойкин шпаньол, за да контролирате линеенето, ще трябва също да го изчеткате.четка зъбите си, за да предотврати натрупването на плака и зъбен камък. сграда & nbsp; Ноктите на това куче също трябва да се подрязват редовно, така че да не са твърде дълги и да не нараняват кучето по време на разходка.

  Обучение на бойкин шпаньоли

  Тези шпаньоли са лесни за дресиране. Те са кучета, които искат да се харесат и са много интелигентни. Тези два пътя ще ви помогнат да научите кучето си да изпълнява команди и да действа правилно. Най-добре е да започнете с Обучавайте ги възможно най-рано. Социализирането им от ранна възраст също може да им помогне да се научат да взаимодействат с други кучета и хора.

  Упражнявайте бойкин шпаньоли

  Тези шпаньоли са най-подходящи за активни стопани. Те са били отглеждани като ловни кучета, но също така обичат дейности като джогинг и туризъм. Бойкин шпаньоли също ще се радват да играят със семейството си в голям ограден двор , Тъй като са активни и лесни за обучение, тази порода е отлична и в състезания за проследяване, ловкост и офроуд.

  Кученца Бойкин Шпаньол

  Преди да закупите Бойкин Шпаньол от развъдчик, ще бъде важно да говорите с развъдчика, за да научите повече за кученцето. нямате наследствени заболявания, които биха могли да се предадат на вашето куче. Различни Boykin Spaniels могат да имат много различни характери. Ако е възможно, опитайте да прекарате известно време с няколко различни кученца, за да видите кое изглежда най-подходящо за вашето семейство. Уверете се, че домът ви е добре обезопасен, преди да доведете новото си кученце у дома. Вие също ще искате за закупуване на храна за кученца, щайга, кучешко легло, каишка и нашийник, играчки и други консумативи, от които новото ви куче ще се нуждае. По този начин ще бъдете напълно подготвени за пристигането им и ще можете да се насладите на времето си заедно. & Nbsp ;

  Бойкин шпаньоли и бебета

  Като цяло тези шпаньоли могат да бъдат отлични семейни кучета. Тази порода е много дружелюбна и любяща. Те също така могат да се адаптират добре към различни среди .За най-добри резултати, социализирането и обучението им от ранна възраст ще им помогне да се уверят, че те участват в подходящи взаимодействия с деца.Въпреки че тези шпаньоли са добри в общуването с деца, винаги е добра идея да наблюдавате кучето около децата, така че нищо се случва на кучето или бебето.

  Кучета, подобни на Бойкин шпаньол

  Английски кокер шпаньол, Чесапийк бей ретривър и американски воден шпаньол са три породи кучета, които са подобни на тези шпаньоли.

  • Английски кокер шпаньол: Английските кокер шпаньоли са една от породите, които са били смесени, за да се създадат тези шпаньоли. И двете кучета са ловни кучета с пернат косъм. И двете са приблизително с еднакъв размер и средното тегло на мъжкият английски кокер шпаньол е 31 паунда, а средното тегло на мъжкия бойкин е 32,5 паунда.Козината на английския кокер шпаньол може да бъде в различни цветове, включително руан, тен, черен или златист.Всички бойкин шпаньоли имат кафява козина ..
  • Chesapeake Bay Retriever: Chesapeake Bay Retriever и Boykin Spaniel са известни със своите плувни умения и изплакване на водоплаващи птици по време на лов. Chesapeake Bay Retriever обаче е по-голям от Boykin Spaniel. Средното тегло на мъжки Породата Чесапийк е. Бей ретривърът тежи 72,5 паунда, в сравнение с 32,5 паунда, които тежи средно един мъжки бойкин.
  • Американски воден шпаньол: И американският воден шпаньол, и бойкин шпаньолът са привързани, и социални кучета. И двете кучета са приятелски настроени дори към непознати. И двете кучета имат кафява козина, но козината на американския воден шпаньол е къдрава, докато на Бойкин има пухкава козина.

  Известният Бойкин Шпаньоли

  Не са много записаните от известните шпаньоли Бойкин, но известният актьор Том Селек има един от тези шпаньоли.

  Популярни имена за Бойкин шпаньоли

  Тези шпаньоли са прекрасни домашни любимци. Намирането на правилното име за вашето куче също е важно. Прочетете списъка по-долу, за да намерите вдъхновение за вашето уникално кученце.

  • Джейк
  • Макс
  • Бъди
  • Нипър
  • Коди
  • Джет
  • Foxy
  • Sassy
  • Sheba
  • Princess

  Вижте всичките 84 животни, започващи с надпис & nbsp; B & nbsp ;

  Често задавани въпроси (Често задавани въпроси) Бойкин шпаньол

  Какво е Бойкин шпаньол? Бойкин шпаньоли са сравнително нова порода кучета, развъждани в началото на 1900 г. в Южна Каролина. Уит Бойкин кръстосва Чесапийк бей ретривър, кокер шпаньол, английски спрингер шпаньол и американски воден шпаньол, за да създаде тази порода. за изплакване и възстановяване на патици , пуйки и други птици. Бойкин шпаньоли са средно голяма порода кучета. Бойкин шпаньоли обикновено са в един от два цвята: червеникавокафяв или тъмен шоколад. Те също имат бяло петно ​​на гърдите си. strong> Колко струва да имате бойкин шпаньол? Закупуването на бойкин шпаньол от развъдчик може да струва от $800 до $4000. Родословието на кученцето, както и репутацията на развъдника могат да имат огромна разлика в разходите. Осиновяването на бойкин шпаньол от спасителна организация или приют трябва само струват около $300. Трябва също така да помислите колко ще струва да притежавате Бойкин шпаньол. Те ще се нуждаят от ветеринарни грижи, храна, клетка, легла за кучета, играчки, каишки, нашийници и много други. купете всички тези консумативи, първата година от притежаването на бойкин шпаньол обикновено ще бъде най-скъпата.Трябва да очаквате да похарчите поне $1000.За следващите години трябва да похарчите между $500 и $1000 за храна и други разходи.Бойкин шпаньоли ли са добър избор? Добър за деца? Да, Бойкин шпаньоли като цяло са добри с деца. Тази порода е любяща и общителна. Те обичат да общуват с деца и като цяло са стабилни около тях. Бойкин шпаньоли линят ли много? Бойкин шпаньолът губи умерено количество. Разресването на козината им около веднъж седмично може да помогне за премахването на разпуснатата коса и да намали количеството коса, останала в къщата. Бойкин шпаньолът добри домашни кучета ли са & nbsp ;? Да, бойкин шпаньолът може да бъде добро домашно куче, стига да има достатъчно място за изтичане на енергия. Тъй като те са порода с по-висока енергия, не са подходящи за живеене в апартамент. Бойкин шпаньол ли са лесен за използване за обучение на гърне? Бойкин шпаньоли са много готови да помогнат, което може да улесни обучението им. Когато обучавате ново куче за приучване към гърне, бъдете много последователни. Последователната рутина ще помогне на вашето куче да научи кога да използва тоалетната и може да ускори процес дресиране на гърне Каква е очакваната продължителност на живота на бойкин шпаньол? Бойкин шпаньолът има очаквана продължителност на живота от 10 до 15 години. Бойкин шпаньолът тревопасни ли са, месоядни или всеядни? Бойкин шпаньоли са всеядни, което означава, че ядат както растения, така и други животни. Към кое царство принадлежат Бойкин шпаньоли? Boykin Spaniels принадлежат към Kingdom Animalia. Към кой клас принадлежат Boykin Spaniels? Бойкин шпаньоли са в клас Бозайници От какъв вид са Бойкин шпаньоли? Бойкин шпаньоли са от типа Глутница Към кое семейство принадлежат Бойкин шпаньоли? Boykin Spaniels принадлежат към семейство Canidae. В кой ред принадлежат Boykin Spaniels? & lt; / & nbsp; p & gt; Бойкин шпаньоли принадлежат към разред Хищни. Към какъв вид принадлежат Бойкин шпаньоли? Бойкин шпаньолът принадлежи към рода Canis Какъв вид облекло имат бойкин шпаньолът? Бойкин шпаньоли са покрити с косми Колко деца имат Бойкин шпаньоли? Средният брой деца на Бойкин шпаньол е 6. Какво е интересното за Бойкин шпаньол? Бойкин Шпаньолите са ентусиазирани работни кучета! Какво е научното наименование на Бойкин шпаньол? Научното наименование на Бойкин шпаньол е Canis lupus.


https://feb.uki.ac.id/js/ http://sirika.bkkbn.go.id/images/ https://fateta.ilearn.unand.ac.id/pix/ https://satudata.kemenpora.go.id/uploads/terbaru/ https://sipdesa.karanganyarkab.go.id/ttd/ https://sentraki.polimarin.ac.id/public/js/ http://pmb.uij.ac.id/wp-content/produk/hari-ini/ https://fkip.unsulbar.ac.id/wp-includes/js/sdana/
https://skm.fatek.unpatti.ac.id/tmp/link-maxwin/ https://simona.kemenpora.go.id/assets/cor/ https://executive.budiluhur.ac.id/img/sgacor/ https://fateta.ilearn.unand.ac.id/lang/ https://dlhk.kukarkab.go.id/css/ https://crg.spa.msu.ru/sgacor/