https://bu-aniamals.geographicforall.com/slot-thailand/

Баварска планинска хрътка

Inhaltsverzeichnis

Научна класификация Баварска планинска хрътка

Кралство
Животни
Тип
Струни
Тип
Бозайник
Ред
Хищник
Семейство
Canidae
Род < / dt>

Куче
Научно наименование
Canis lupus familiaris

Природозащитен статус на баварската планинска хрътка & nbsp;

 • Не е посочено

Местоположения за баварски планински хрътки

 • Европа

Факти за баварски планински хрътки < /h2>

Забавен факт
Баварските овчарски кучета не бяха приети в Американския киноложки клуб до 1996 г.
Темперамент
Смели, интелигентни и съставен
Обучение
Трябва да се обучава от ранна възраст, тъй като това е дълъг и бавен процес
Диета
Всеяден

Среден размер котило
8
Общо име
Баварско планинско куче
Парола
Спокойно, тихо и уравновесено!
Група
Куче

Физически характеристики на баварската планинска хрътка

Цвят
< ul>

 • Кафяво
 • Черно
 • Тен
 • Тип кожа
  Коса < / dd >

  Продължителност на живота
  12 до 15 години
  Тегло
  30 kg

  Баварските планински хрътки са потомци на Bracken , оригиналните ловни кучета от Германия. Породата беше страхотна в намирането на ранен дивеч, който беше отстрелян. Те използваха миризмата си, за да проследят плячката си. Баварската планинска хрътка все още е отличен партньор на лов; те са много бързи, упорити и смели. Баварските златотърсачи също печелят популярност в Германия, САЩ и Великобритания. Независимо дали осиновявате такъв от спасителна организация или купувате такъв от развъдчик, те могат да създадат идеалния семеен домашен любимец.Породата е много лоялна и привързана.

  Притежаването на баварска планинска хрътка: 3 плюсове и минуси


  Плюсове! минуси! Добри с деца : Тези кучета се справят много добре с деца; те са игриви и привързани. Силно линящи s: Баварските планински хрътки линят много и ще се нуждаят от ежедневно разресване, за да премахнат разпуснатите косми и да поддържат козината им да изглежда добре. Идеалният спътник на лов : Баварските хрътки могат да бъдат отличен партньор на лов Те използват миризмата си, за да проследят плячката си. Тревожност при раздяла : Тази порода е много близка до членовете на семейството. Те могат да развият тревожност при раздяла, ако бъдат оставени сами твърде дълго. По-евтино за закупуване : Купуването на баварски хрътки е по-евтино от купуването на много други породи. Нужда от много активност : Тези кучета са много активна порода и се нуждаят от много упражнения. & nbsp;

  Размер и тегло на баварската хрътка

  Тези кучета са средно големи кучета. Мъжете и жените са високи от 17 до 20,5 инча и тежат от 37 до 66 паунда. Кученцата на 12 седмици тежат между 2 5 и 5 паунда. След шест месеца, кученцата трябва да тежат между 15 и 50 паунда. Височина (мъжки) 17 до 20,5 инча Височина (женски) 17 до 20,5 инча Тегло (мъжки) 37 паунда до 66 паунда Тегло (женски) 37 паунда до 66 паунда

  Често срещани здравословни проблеми на баварските хрътки

  Тези кучета могат да страдат от различни генетични заболявания, предавани от техните родители.По тази причина е важно да направите вашето проучване, за да изберете уважаван и уважаван развъдчик, който ще бъде честен. Дисплазията на тазобедрената става и лакътя са две състояния, при които могат да се развият тези кучета. Тези нарушения възникват, когато ставите на кучето не се развиват правилно и костите се търкат една в друга. болезнени и понякога може да изискват операция. Друго възможно състояние, от което могат да страдат, е прогресивна атрофия на ретината или PRA. Това очно заболяване се характеризира с постепенна дегенерация на ретината на окото, което в крайна сметка води до слепота. Понастоящем няма лечение за състоянието. Някои от тези кучета също страдат от епилепсия. Това разстройство с припадъци може да се контролира с лекарства, но кучетата ще трябва да останат на лекарства до края на живота си. В обобщение, някои от потенциалните здравословни проблеми, с които могат да се сблъскат тези кучета, включват:

  • Дисплазия на тазобедрената става
  • Дисплазия на лакътя
  • Прогресивна атрофия на ретината
  • Епилепсия

  Темперамент и поведение на баварската планинска хрътка


  Като домашни любимци тези кучета са много лоялни и привързани към семейство. Те имат спокоен характер и са много интелигентни кучета. Те могат да бъдат добър семеен домашен любимец и като цяло се разбират добре с децата. Те не са много общителни с непознати и са по-сдържани, докато не се почувстват много комфортно. комфортно с човека. Като ловно куче, породата проявява много смели качества.Те могат да покажат и много упорито поведение при лов.

  Как да се грижим за баварска хрътка

  Тъй като тези кучета са различни от другите породи кучета, те ще се нуждаят от уникален план за грижа. & nbsp; Докато се подготвяте да се грижите за вашето куче, помислете за темперамента, здравословните проблеми , изисквания за упражнения, нужди от хранене и други фактори.

  Храна и диета за баварския епископ

  Когато избирате храна за вашето куче, потърсете храна от реномиран производител, предназначена за високоенергийни средни породи. Точното количество храна, от което вашето куче ще се нуждае, може варират в зависимост от избраната храна, ниво на активност, възраст, тегло, здравословни проблеми и други фактори. Консултирайте се с вашия ветеринарен лекар, за да се уверите, че давате правилното количество всеки ден. Разделете храната на баварското овчарско куче на две хранения на ден. Не оставете храната си да престои цял ден, тъй като това може да доведе до наддаване на тегло. Кученцата ще трябва да ядат по-често през целия ден. Разделете общото количество храна, което вашето кученце трябва да получи, на три или четири хранения, докато навършат около шест месеца. По това време не трябва да се безпокоят, като ядат само две хранения. & Nbsp; Изберете висококачествена храна за кученца за вашето куче и се консултирайте с вашия ветеринарен лекар, ако не сте сигурни коя храна е най-добра за вашето куче.

  Грижи за кучета & nbsp; породи баварски планински хрътки

  Кучетата са с тежки линии, но сравнително лесни за грижи. Тяхната гъста козина трябва да се разресва поне няколко пъти седмично, за да се отстранят разпуснатите косми или мръсотията. Техните нокти също растат много бързо и трябва да се подрязват редовно, за да не са твърде дълги.Също така трябва да миете зъбите на кучето си няколко пъти седмично и да проверявате ушите му, за да ги предпазите от восък и остатъци.

  Обучение на кучета & nbsp; Баварска планинска хрътка

  Тези кучета са много интелигентни и общителни. За да работи обучението, трябва да започнете възможно най-рано и да използвате положително подсилване. Методи на обучение, които се фокусират върху наказването на вашето куче за лошо поведение. , няма да работи добре с тях. Тази порода също може лесно да се отегчи, ако няма достатъчно умствена стимулация, което може да доведе до разрушително поведение. За да предотвратите това да се случи, ще искате кучето ви да бъде активно и да му обръща достатъчно внимание .

  Упражнения с баварската овчарка

  Тези кучета се нуждаят от редовни упражнения. & nbsp; Те се справят най-добре с ловци, които излизат повече от небрежно. & nbsp; Ако не ловувате редовно баварска овчарка, потърсете начини да за да се гарантира, че високите му нужди от умствена и физическа стимулация са удовлетворени Уверете се, че вашият дом има голям двор с висока ограда, през която кучето ви може да тича.

  Кученца Bavarian Bishop

  Кученцата ще се нуждаят от специални грижи. & nbsp; Преди да донесете у дома новото си кученце, уверете се, че домът ви е готов и защитен от кученца, като премахнете всичко, което може да навреди на вашето куче и всичко, което не бихте искали вашето кученце за унищожаване. Трябва също така да си уговорите среща с вашия ветеринарен лекар и да купите цялата храна, лакомства и консумативи, от които новото ви кученце ще се нуждае, преди да го доведете у дома.По този начин, когато сте готови да осиновите или купите куче, ще сте готови да върви у дома. & nbsp;

  Баварски планински кучета и деца


  Тези кучета обикновено се справят много добре с децата. Те се разбират добре с тях и могат да бъдат много лоялни към семейството Тази порода също обича вниманието и ще оцени допълнителното внимание от страна на децата.

  Кучета, подобни на баварската планинска хрътка

  Блъдхаунд, синя хрътка и бигъл са три породи, подобни на тези кучета.

  • Блъдхаунд: Хрътките и баварските планински хрътки са статуи, които използват миризмата си, за да намерят плячка. И двете раси могат да бъдат много привързани и общителни с доверени членове на семейството. Хрътките обаче са по-големи от хрътките. Мъжките хрътки тежат средно 100 паунда в сравнение със средното тегло на 49,5 баварски планински хрътки.
  • Bluetick Coonhounds: Bluetick Coonhounds и баварските планински хрътки са подходящи както за деца, така и за много други кучета. & nbsp; Bluetick Кунхаундите са по-гласовити от & nbsp; баварската планинска хрътка & nbsp; и лаят много повече.
  • Бийгъл: Бийгълът е друга подагра, както и баварската планинска хрътка. & nbsp; Не се препоръчва куче за настаняване тъй като и двете са активни породи, които се нуждаят от пространство за бягане. Бигълите са по-малки от хрътките. Мъжките тежат средно 23,5 паунда, което е с повече от 25 паунда по-леко от средното тегло на породата от 49,5 паунда Баварска планинска хрътка.

  Популярни имена за баварска планинска хрътка

  Споделихме някои от най-често срещаните имена за тези кучета по-долу. Прочетете списъка, за да видите дали някое от имената съвпадат вашето ново кученце.

  • Джак
  • Бейли
  • Харли
  • Хенри
  • Оливър
  • Джинджър
  • Бела
  • Зоуи
  • Моли
  • Шелби

  Вижте всички 84 животни с имена, започващи с & nbsp; B & nbsp;

  Често задавани въпроси за баварската хрътка (често задавани въпроси)


  Тези обикновени баварски хрътки тревопасни, месоядни или всеядни ли са? Баварските планински хрътки са всеядни, което означава, че ядат както растения, така и други животни. Към кое кралство принадлежат баварските планински хрътки? Баварските планински хрътки са собственост на Kingdom Animalia. Към кой клас принадлежат баварските планински хрътки? Баварските планински хрътки принадлежат към клас бозайници. Към кой клъстер принадлежат баварските планински хрътки? Баварските планински хрътки са членове на клъстерния клъстер. Към кое семейство принадлежат Bavar & nbsp; Ian Mountain Hounds? Баварските планински хрътки са членове на семейство Canidae. В кой ред принадлежат баварските планински хрътки? Баварските планински хрътки принадлежат към разред Хищни. Към какъв вид принадлежат баварските планински хрътки? Баварските планински хрътки принадлежат към рода Canis. Какво покритие имат кучетата от породата баварски планински хрътки? Баварските планински хрътки са покрити с косми. Iledzieci има баварска планинска хрътка & nbsp ;? Средният брой деца в Баварската планинска хрътка е 8. Какво е интересното за породата кучета Баварска планинска хрътка? & lt; & nbsp; / силен & gt; Баварските планински хрътки са спокойни, тихи и сдържани! Какво е научното наименование на кучето баварска планинска хрътка? Научното наименование на баварската планинска хрътка е Canis lupus. Колко струва притежаването на куче в Баварската планина? Баварските планински хрътки са по-евтини от повечето други породи, но могат да бъдат по-трудни за намиране. Покупната цена на баварска планинска хрътка от развъдчик е около $800. Можете също така да намерите баварски хрътки от спасяване или приют. цената за тази порода от спасителна организация ще бъде няколкостотин долара за покриване на таксите за кандидатстване и ваксинация. Закупуването на кученце от баварска планинска хрътка е само един от разходите за притежание. Ще трябва също да похарчите пари, за да платите за храна, консумативи, ветеринарни грижи и други разходи за вашето куче. Те вероятно ще бъдат най-скъпите през първата ви година собственост и можете да очаквате да похарчите между $1000 и $1500. През следващите години, когато притежавате куче, разходите ви трябва да са малко по-ниски, но все пак ще искате да похарчите между $500 и $1000, за да покриете всичко Баварската планинска хрътка добра ли е с деца? Да, баварските планински хрътки са добри с децата. Те са много лоялни и обичат да привличат и да си играят с деца. Колко дълго живее баварската планинска хрътка? Средната продължителност на живота на кучето баварска планинска хрътка е 12 до 15 години. Баварската планинска хрътка добри ли са домашни любимци? Да, баварската планинска хрътка може да бъде добър домашен любимец. Те са лоялни, игриви и обичат да привличат вниманието на членовете на семейството. Освен това са страхотни другари на лов и могат да използват миризмата си, за да намерят жертвата, която собствениците им са застреляли . Хвърлиха ли баварските пратеници? Да, баварските планински хрътки линят доста през цялата година.Козината им ще трябва да се разресва всеки ден. Колко големи са кучетата баварски планински хрътки? Баварските планински хрътки варират от 37 до 66 паунда. Те могат да бъдат високи от 17 до 20,5 инча. Баварските планински хрътки агресивни ли са? Не, баварските планински хрътки не са агресивни. Те са дистанцирани и внимателни с непознати, но не са агресивни.


  https://feb.uki.ac.id/js/ http://sirika.bkkbn.go.id/images/ https://fateta.ilearn.unand.ac.id/pix/ https://satudata.kemenpora.go.id/uploads/terbaru/ https://sipdesa.karanganyarkab.go.id/ttd/ https://sentraki.polimarin.ac.id/public/js/ http://pmb.uij.ac.id/wp-content/produk/hari-ini/ https://fkip.unsulbar.ac.id/wp-includes/js/sdana/
  https://skm.fatek.unpatti.ac.id/tmp/link-maxwin/ https://simona.kemenpora.go.id/assets/cor/ https://executive.budiluhur.ac.id/img/sgacor/ https://fateta.ilearn.unand.ac.id/lang/ https://dlhk.kukarkab.go.id/css/ https://crg.spa.msu.ru/sgacor/